Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники

Рубрики
--> Кулінарія
----> Підручники, посібники

Рубрика

Назва:
 
Підручники, посібники  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Етнічні кухні
Недоступно
 0 из 1
Книга
Коршунова Ганна Федорівна
Етнічні кухні: підруч. для студ. ВНЗів
ДонНУЕТ, 2010 г.
ISBN 978-966-385-205-8


Кулинария
Недоступно
 0 из 1
Книга
Анфимова Нина Алексеевна
Кулинария: Учебник для учреждений начального и среднего проф. образования
Серія: Профессиональное образование
ИЦ "Академия", 2004 г.
ISBN 5-7695-1241-5


Кулінарія. 11 клас
Недоступно
 0 из 1
Книга
Вдовченко, Віктор Володимирович
Кулінарія. 11 клас: підручник
Педагогічна думка, 2012 г.
ISBN 978-966-644-296-6


Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва"
Недоступно
 0 из 1
Книга
Антонець Людмила Іванівна
Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва": Навчальний посібник для проф.-техн. закладів освіти. Фах-кухар. III-IV розряд
Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-9-2


Основи технології продукції закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства: навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній


Повар
Недоступно
 0 из 1
Книга
Барановский Виктор Александрович
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. лицеев и училищ
Серія: Начальное профессиональное образование
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03574-3


Повар
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шатун Любовь Григорьевна
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. училищ, лицеев, курсовой подготовки
Серія: Начальное профессиональное образование
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947985-01-2


Помічник кухаря
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6


Технология приготовления пищи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шатун Любовь Григорьевна
Технология приготовления пищи: Учебник
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-49-4


Технология приготовления пищи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Богушева Валентина Ивановна
Технология приготовления пищи: Учебник для студ. средних спец. заведений обуч. по спец. 2711 "Технология продуктов общественного питания"
Серія: Технология сервиса
ИКЦ МарТ, ИЦ "МарТ", 2005 г.
ISBN 5-241-00471-8


Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 2
Книга
Шумило Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі: Навчальний посібник
Кондор, 2003 г.
ISBN 966-8251-06-7


Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Косовенко Марія Савеліївна
Технологія приготування їжі: Підручник для профес.-техн. закладів
Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-7-6


Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 2
Книга
Пластун Алла Михайлівна
Технологія приготування їжі: Практикум: Навчальний посібник
Центр навчальної літератури, 2004 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025