Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Ринок

Рубрики
--> Ринок

Рубрика

Назва:
 
Ринок  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2
Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи: навч. посіб., для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-511-2


Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бергілевич Олександра Миколаївна
Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи: навч. посібник для студентів ВНЗів
Університетська книга, 2010 г.
ISBN відсутній


Молочні та яєчні товари
Недоступно
 0 из 1
Книга
Рудавська, Ганна Богданівна
Молочні та яєчні товари: підруч. для студентів ВНЗ
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-641-5


Молочні та яєчні товари
Недоступно
 0 из 1
Книга
Рудавська Ганна Богданівна
Молочні та яєчні товари: Підручник
Серія: Товарознавство
Книга, 2004 г.
ISBN 966-8314-13-1


Общая технология молока и молочных продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шалыгина Александра Михайловна
Общая технология молока и молочных продуктов: Учебник для студентов ВУЗов
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
КолосС, 2004 г.
ISBN відсутній


Організаційно-економічний механізм становлення і розвитку ринку продуктів тваринництва
Недоступно
 0 из 1
Книга
Одінцов Михайло Максимович
Організаційно-економічний механізм становлення і розвитку ринку продуктів тваринництва: монографія
Вертикаль, 2011 г.
ISBN 978-966-2256-69-7


Оцінка ефективності функціонування суб'єктів молокопродуктового підкомплексу України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оцінка ефективності функціонування суб'єктів молокопродуктового підкомплексу України: науково-аналітичне видання
Украгропромпродуктивність, 2017 г.
ISBN 978-617-613-059-8


Практикум з технології виробництва, зберігання, переробки і стандартизації продуктів тваринництва
Недоступно
 0 из 1
Книга
Нагаєвич Віталій Михайлович
Практикум з технології виробництва, зберігання, переробки і стандартизації продуктів тваринництва: [практикум]
Агропромвидав, 1997 г.
ISBN 966-558-004-3


Прогнозування та антициклічне регулювання кон'юнктури ринку молочних продуктів України
Недоступно
 0 из 1
Книга
Герасимчук Зоряна Вікторівна
Прогнозування та антициклічне регулювання кон'юнктури ринку молочних продуктів України: монографія
РВВ ЛНТУ, 2010 г.
ISBN 966-15-3241-9


Регулювання ринку молока та молочних продуктів в Україні
Недоступно
 0 из 1
Книга
Діброва, Анатолій Дмитрович
Регулювання ринку молока та молочних продуктів в Україні: монографія
Технодрук, 2016 г.
ISBN 978-617-7096-70-1


Розвиток молокопродуктового підкомплексу АПК в умовах глобалізації: теоретико-методологічні та пр...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Божидарнік Т. В.
Розвиток молокопродуктового підкомплексу АПК в умовах глобалізації: теоретико-методологічні та пр...: монографія
РВВ ЛНТУ, 2011 г.
ISBN 978-966-1532-68-6


Санітарія і гігієна на підприємствах з виробництва та переробки молока й молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чорний Микола Васильович
Санітарія і гігієна на підприємствах з виробництва та переробки молока й молочних продуктів: навч. посіб.
Гриф, 2010 г.
ISBN відсутній


Стандартизація молока та молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Стандартизація молока та молочних продуктів
2017 г.
ISBN 978-966-485-234-7


Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2013 рік
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2013 рік
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-039-0


Технология продуктов консервирования молока и молочного сырья
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чекулаева Лидия Васильевна
Технология продуктов консервирования молока и молочного сырья: Учебное пособие для студентов ВУЗов
ДеЛи принт, 2002 г.
ISBN 5-943430-19-9


Технология сыра и других молочных продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Крусь Галина Николаевна
Технология сыра и других молочных продуктов: учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений по спец. 2710 "Технология молока и молочных продуктов" (специализация 2710.02 "Технология...
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Колос, 1992 г.
ISBN 5-10-000951-9


Технологія виробництва молока і молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Машкін Микола Іванович
Технологія виробництва молока і молочних продуктів: підручник
Вища освіта, 2006 г.
ISBN 966-8081-53-6


Технологія дитячих молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Технологія дитячих молочних продуктів: навч. посіб. для студ. ВНЗів, які навчаються за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія"
НУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-612-116-8


Технологія молока і молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія молока і молочних продуктів: Метод. вказівки до викон. лаборатор. робіт для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної, заочн. та скороченної...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія переробних галузей АПК. Розділ: Технологія молока і молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія переробних галузей АПК. Розділ: Технологія молока і молочних продуктів: Метод. вказівки до викон. лабор. робіт для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент у виробничій сфері" ден. та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-780-2


Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов
Недоступно
 0 из 2
Книга
Дмитриченко Михаил Иванович
Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов: Учебное пособие для студ. вузов
Серія: Учебное пособие
Питер, 2004 г.
ISBN 5-947236-80-X


Товарознавство молочних та яєчних товарів
Недоступно
 0 из 2
Книга
Рудавська Ганна Богданівна
Товарознавство молочних та яєчних товарів: Підручник для студ. вузів
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-94-X


Товарознавство молочних товарів
Недоступно
 0 из 3
Книга
Рудавська Анна Богданівна
Товарознавство молочних товарів: Навчальний посібник для студ. вузів
ВД "Професіонал", 2004 г.
ISBN відсутній


Фізичні та теплофізичні характеристики молока і молокопродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Фізичні та теплофізичні характеристики молока і молокопродуктів: Метод. вказівки до виконання курсов. та диплом. проектування для студ. усіх спец. ден. та заоч. форм навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025