Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження

Рубрики
--> Дослідження

Рубрика

Назва:
 
Дослідження  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
"Дни продуктов и напитков" и "Одесса Пак 2001"
Недоступно
 0 из 1
Книга

"Дни продуктов и напитков" и "Одесса Пак 2001": вторая междунар. выставка, г. Одесса, 10-13 апреля 2001 г.: Официальный каталог
[б.и.], 2001 г.
ISBN відсутній


#Madeinukraine купуй, смакуй, мандруй
Недоступно
 0 из 1
Книга
Савостіна, Юлія
#Madeinukraine купуй, смакуй, мандруй
Саміт-книга, 2017 г.
ISBN 978-617-7560-58-5


Advances in research on food aroma recovery
Недоступно
 0 из 1
Книга
Dubova, H. Ye.
Advances in research on food aroma recovery: monograph
PUET, 2017 г.
ISBN 978-966-184-287-7


Black Sea. Science 2018
Недоступно
 0 из 1
Електронний ресурс

Black Sea. Science 2018: proceedings
[S.n.], 2018 г.
ISBN відсутній


Études récentes sur les propriétés thermophysiques des aliments
Недоступно
 0 из 1
Книга

Études récentes sur les propriétés thermophysiques des aliments
Current studies on the thermophysical properties of foodstuffs
Серія: Science et technique du froid
Intern. Inst. of Refrigeration, б.г.
ISBN відсутній


Food production: innovative technological solutions
Недоступно
 0 из 1
Електронний ресурс

Food production: innovative technological solutions: monograph
Technology Center, 2024 г.
ISBN 978-617-7319-99-2


Food science for well-being (CEFood 2016)
Недоступно
 0 из 1
Книга

Food science for well-being (CEFood 2016): 8th Central European congress on food, 23-26 May 2016, Kyiv, Ukraine, book of abstracts
NUFT, 2016 г.
ISBN 978-966-612-181-6


Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students
Недоступно
 0 из 1
Книга

Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students: the manual for students of higher schools
Фармацевтична броматологія
NUPh, Golden pages, 2015 г.
ISBN 978-966-615-466-1, 978-966-400-353-4


Sensory analysis
Недоступно
 0 из 1
Книга

Sensory analysis: basic textbook
NPE Yamchynskyi O. V., 2024 г.
ISBN 978-617-8456-31-3


Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Полтава, 18-20 березня 2015 р.
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-196-2


Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: матеріали III Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Полтава, 16-18 березня 2016 р.
ПУЕТ, 2016 г.
ISBN 978-966-184-230-3


Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019 г.
ISBN відсутній


Аналітична хімія та аналіз харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Аналітична хімія та аналіз харчової продукції: навч. посіб.
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7582-32-7


Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Димань Тетяна Миколаївна
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів: підручник
Серія: Альма-Матер
Академія, 2011 г.
ISBN 978-966-580-346-1


Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини
Недоступно
 0 из 2
Книга
Пономарьов Петро Хомович
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини: Навч. посіб.
Лібра, 1999 г.
ISBN 966-7035-31-X


Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Вісловух, Андрій Митрофанович
Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини: (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності")
Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7507-65-8


Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2


Безпечність харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Безпечність харчових продуктів: завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN відсутній


Безпечність харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Безпечність харчових продуктів
2014 г.
ISBN відсутній


Безпечність харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Безпечність харчових продуктів
2013 г.
ISBN відсутній


Біохімія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Назаренко Наталія Володимирівна
Біохімія харчових продуктів: лабораторний практикум
ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2009 г.
ISBN відсутній


Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР
Недоступно
 0 из 2
Книга
Хомич Галина Панасівна
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN відсутній


Витамины и минералы для молодости, здоровья и красоты
Недоступно
 0 из 1
Книга
Крайнов, Алексей Николаевич
Витамины и минералы для молодости, здоровья и красоты: фундамент. законы новой медицины и биол. активные добавки к вашему питанию
Серія: Золотая коллекция MLM
Бизнес Инвестор Групп, 2013 г.
ISBN 978-966-2262-56-8


Вплив харчування на здоров'я людини
Недоступно
 0 из 2
Книга
Пішак Василь Павлович
Вплив харчування на здоров'я людини: підручник
Книги - XXI, 2006 г.
ISBN 966-86534-5-9


Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Полумбрик Максим Олегович
Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини
Академперіодика, 2011 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025