Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Рубрика

Назва:
 
Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мординський Всеволод Петрович
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шофул Ігор Іванович
Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення перехідних процесів та обладнання для очищення цукрових буряків від домішок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хоменко Олександр Іванович
Удосконалення перехідних процесів та обладнання для очищення цукрових буряків від домішок: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Аксьонова Олена Федорівна
Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


  Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Підлісний, Віталій Володимирович
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткачук Наталія Андріївна
Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Шейко Таміла Володимирівна
Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гузенко, Василь Володимирович
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Теличкун Юлія Станіславівна
Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Червоний Віталій Миколайович
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кудрявцев Володимир Миколайович
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обробки зерна в комбінованих мийних машинах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гончарук Ганна Анатоліївна
Удосконалення процесу обробки зерна в комбінованих мийних машинах: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дебелий Володимир Леонідович
Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дмитревський Дмитро В'ячеславович
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гаврилов Олександр Вікторович
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тенюх Костянтин Михайлович
Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лопухіна Ольга Олександрівна
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кунденко Микола Петрович
Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високо...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петрова Юлія Миколаївна
Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високо...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лисиця Олексій Юрійович
Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення режимів та будови лущильних машин для агрегатних установок по виготовленню крупів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Павло Іванович
Удосконалення режимів та будови лущильних машин для агрегатних установок по виготовленню крупів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євса Людмила Михайлівна
Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Люлька, Олександр Миколайович
Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилі...
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Зиков, Олександр Вікторович
Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилі...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Варфоломєєв Антон Йосипович
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів: Автореф. дис...канд. тех. наук, 05.18.12
[б.в.], 2001 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025