Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | вперед >>
Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дебелий Володимир Леонідович
Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дмитревський Дмитро В'ячеславович
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гаврилов Олександр Вікторович
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тенюх Костянтин Михайлович
Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лопухіна Ольга Олександрівна
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кунденко Микола Петрович
Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високо...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петрова Юлія Миколаївна
Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високо...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу тіпання льону із застосуванням вібраційних дій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лобов Олександр Олександрович
Удосконалення процесу тіпання льону із застосуванням вібраційних дій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу формування готової продукції в технології сортового помелу пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Брославцева, Ірина Володимирівна
Удосконалення процесу формування готової продукції в технології сортового помелу пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лисиця Олексій Юрійович
Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення режимів та будови лущильних машин для агрегатних установок по виготовленню крупів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Павло Іванович
Удосконалення режимів та будови лущильних машин для агрегатних установок по виготовленню крупів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євса Людмила Михайлівна
Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Люлька, Олександр Миколайович
Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою змен...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Салавор Оксана Мирославівна
Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою змен...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилі...
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Зиков, Олександр Вікторович
Удосконалення теплотехнологій харчових виробництв на основі систем термотрансформації, теплоутилі...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Силка Ірина Миколаївна
Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мік...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вітряк Оксана Павлівна
Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мік...: Автореф. дис...канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ходаков Олексій Леонідович
Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чудік Юлія Вікторівна
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капетула, Сергій Маркіянович
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Макарова Ольга Василівна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бубличних виробів підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петришин Наталія Зеновіївна
Удосконалення технології бубличних виробів підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ...канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бутильованих питних вод
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Остапенко Валентина Василівна
Удосконалення технології бутильованих питних вод: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мартинюк Ірина Олександрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Страшинський Ігор Мирославович
Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025