Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | вперед >>
Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шарапова Тетяна Олександрівна
Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Топораш Ірина Георгіївна
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Піддубний Володимир Антонович
Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка методу визначення оптимальних конструктивно-технологічних параметрів процесу гранулюванн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Риндюк, Дмитро Вікторович
Розробка методу визначення оптимальних конструктивно-технологічних параметрів процесу гранулюванн...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції н...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жигунов, Дмитро Олександрович
Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції н...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гончаренко Геннадій Миколайович
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петрова Жанна Олександрівна
Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Варваріна Наталія Михайлівна
Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нгуєн В'єт Зунг
Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоп...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Загорулько Олексій Євгенович
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоп...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яценко Володимир Миколайович
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка раціональної технології газованих напівігристих вин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванченко Костянтин В'ячеславович
Розробка раціональної технології газованих напівігристих вин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Наріжний Сергій Анатолійович
Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


 Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горєлков, Дмитро Вікторович
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полякова Олена Іванівна
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка способів раціонального відбору та використання фракцій дистиляту при виробництві коньячн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бобров Вадим Олександрович
Розробка способів раціонального відбору та використання фракцій дистиляту при виробництві коньячн...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка та впровадження енерго- та ресурсозберігаючої технології спирту етилового технічного з в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жолнер Іван Дмитрович
Розробка та впровадження енерго- та ресурсозберігаючої технології спирту етилового технічного з в...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гордієнко Олександр Володимирович
Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технлогії переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мацко Олександр Петрович
Розробка технлогії переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Осіпчук Наталія Василівна
Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Любченко Владислав Владиславович
Розробка технології видобування ефірних олій з нетрадиційної сировини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Саркісян Ганна Овсепівна
Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горяйнова Юлія Артурівна
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини П...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткаченко Михайло Григорович
Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини П...: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2001 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крошко Ольга Сергіївна
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025