Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | вперед >>
Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженням біологічно активних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пилипенко Інна Василівна
Розробка технології плодових соків з підвищеним збереженням біологічно активних речовин: Автореф. дис. ...канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Толстих Вікторія Юріївна
Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гащук Олександра Ізидорівна
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальов, Михайло Олександрович
Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крилова Людмила В'ячеславівна
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колеснікова Марина Борисівна
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сухих десертних сумішей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гребельник Оксана Петрівна
Розробка технології сухих десертних сумішей: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Декуша Ганна Валеріївна
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гріщенко Ганна Валеріївна
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Недобійчук Тетяна Володимирівна
Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Недобійчук Тетяна Володимирівна
Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондарчук Зоя Вікторівна
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використа...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Боднарук Оксана Василівна
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використа...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крячко Тетяна Вікторівна
Розробка технології функціональних антоціанових добавок з використанням процесів механоактивації ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ситник Інна Петрівна
Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хліба на основі зернових сумішей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванова, Ганна Станіславівна
Розробка технології хліба на основі зернових сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Роман Іванович
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотарьова Людмила Анатоліївна
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Теймурова Анжеліка Тагирівна
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Радіонова Ольга Вікторівна
Розробка технологій консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його викорис...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Азаров Олексій Вячеславович
Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його викорис...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.14
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антонюк Марія Миколаївна
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Розробка технологічного процесу одержання короткого лляного волокна підвищеної якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мєшков Юрій Євгенович
Розробка технологічного процесу одержання короткого лляного волокна підвищеної якості: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розробка технологічного процесу одержання трести із соломи конопель із застосуванням активованих ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Калінський Євген Олександрович
Розробка технологічного процесу одержання трести із соломи конопель із застосуванням активованих ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировин...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Глєбов Андрій Борисович
Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировин...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025