Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського,

К списку авторов

Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | вперед >>
Технологічні основи безпеки продуктів харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Коршунова Ганна Федорівна
Технологічні основи безпеки продуктів харчування: навчальний посібник
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабіров, Олександр Володимирович
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Федотова Нелля Анатоліївна
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова, Світлана Юріївна
Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія виробництва кулінарної продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія виробництва кулінарної продукції: навч. посіб., для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-308-6


Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ветров Володимир Миколайович
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко, Наталя Вікторівна
Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Османова Юлія Вікторівна
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його викор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чехова, Наталія Сергіївна
Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його викор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обе...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Положишникова Людмила Олександрівна
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обе...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...: монографія
Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3


Технологія харчових продуктів рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія харчових продуктів рослинного походження: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5


Товарознавство та інновації
Нет экз.
Періодичне видання
Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Товарознавство та інновації: зб. наук. пр.
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній


Товарознавство. Непродовольчі товари
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лойко Д. П.
Товарознавство. Непродовольчі товари: підручник для технікумів
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Товарознавство. Продовольчі товари
Недоступно
 0 из 1
Книга

Товарознавство. Продовольчі товари: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-966-351-302-7


Товарознавча оцінка молока, обробленого високим тиском
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кійко Вікторія Вікторівна
Товарознавча оцінка молока, обробленого високим тиском: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ішкова, Олена Миколаївна
Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Привалова Вікторія Геннадіївна
Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Товарознавча оцінка якості пасти з пряних трав, обробленої високим тиском
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Охременко, Світлана Ігорівна
Товарознавча оцінка якості пасти з пряних трав, обробленої високим тиском: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025