Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського,
К списку авторов
Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Коршунова Ганна Федорівна
Технологічні основи безпеки продуктів харчування: навчальний посібник
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Коршунова Ганна Федорівна
Технологічні основи безпеки продуктів харчування: навчальний посібник
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сабіров, Олександр Володимирович
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Сабіров, Олександр Володимирович
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Федотова Нелля Анатоліївна
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Федотова Нелля Анатоліївна
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Попова, Світлана Юріївна
Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Попова, Світлана Юріївна
Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія виробництва кулінарної продукції: навч. посіб., для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-308-6
Технологія виробництва кулінарної продукції: навч. посіб., для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-308-6
Автореферат/Дисертація
Ветров Володимир Миколайович
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Ветров Володимир Миколайович
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кравченко, Наталя Вікторівна
Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Кравченко, Наталя Вікторівна
Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Османова Юлія Вікторівна
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Османова Юлія Вікторівна
Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чехова, Наталія Сергіївна
Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його викор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Чехова, Наталія Сергіївна
Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його викор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Положишникова Людмила Олександрівна
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обе...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Положишникова Людмила Олександрівна
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обе...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...: монографія
Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3
Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної...: монографія
Донбас, 2014 г.
ISBN 978-617-638-284-3
Книга
Технологія харчових продуктів рослинного походження: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5
Технологія харчових продуктів рослинного походження: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-293-5
Періодичне видання
Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Товарознавство та інновації: зб. наук. пр.
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Товарознавство та інновації: зб. наук. пр.
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Лойко Д. П.
Товарознавство. Непродовольчі товари: підручник для технікумів
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Лойко Д. П.
Товарознавство. Непродовольчі товари: підручник для технікумів
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство. Продовольчі товари: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-966-351-302-7
Товарознавство. Продовольчі товари: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-966-351-302-7
Автореферат/Дисертація
Кійко Вікторія Вікторівна
Товарознавча оцінка молока, обробленого високим тиском: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Кійко Вікторія Вікторівна
Товарознавча оцінка молока, обробленого високим тиском: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ішкова, Олена Миколаївна
Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Ішкова, Олена Миколаївна
Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Привалова Вікторія Геннадіївна
Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Привалова Вікторія Геннадіївна
Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Охременко, Світлана Ігорівна
Товарознавча оцінка якості пасти з пряних трав, обробленої високим тиском: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Охременко, Світлана Ігорівна
Товарознавча оцінка якості пасти з пряних трав, обробленої високим тиском: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній