Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | вперед >>
Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гусятинська Наталія Альфредівна
Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального приз...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рашевська Тамара Олексіївна
Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального приз...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Камбулова, Юлія Вікторівна
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Володін, Сергій Олексійович
Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Змієвський, Юрій Григорович
Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукові засади ресурсозберігаючих технологій переробки насіння олійних культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Носенко, Тамара Тихонівна
Наукові засади ресурсозберігаючих технологій переробки насіння олійних культур: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукові засади створення біотехнологій біоцементації для використання охорони довкілля і промисло...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стабніков, Віктор Петрович
Наукові засади створення біотехнологій біоцементації для використання охорони довкілля і промисло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукові засади створення біотехнологій поверхнево-активних речовин з поліфункціональними властиво...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карпенко, Олена Володимирівна
Наукові засади створення біотехнологій поверхнево-активних речовин з поліфункціональними властиво...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Прісс, Олеся Петрівна
Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Піддубний Володимир Антонович
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Олександр Юхимович
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Верещинський, Олександр Павлович
Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Наукові основи створення транспортних систем екстракторів бурякоцукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Серьогін Олександр Олександрович
Наукові основи створення транспортних систем екстракторів бурякоцукрового виробництва: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Логвін, Володимир Матвійович
Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими доба...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рашевська Тамара Олексіївна
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими доба...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукові праці Національного університету харчових технологій
Нет экз.
Періодичне видання

Наукові праці Національного університету харчових технологій: журнал
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах бе...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рачок, Віталій Вікторович
Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах бе...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Науково-методологічні засади ресурсозбережних енерготехнологічних комплексів сушіння харчових про...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шутюк, Віталій Володимирович
Науково-методологічні засади ресурсозбережних енерготехнологічних комплексів сушіння харчових про...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пономаренко, Віталій Васильович
Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових в...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні засади масоперенесення розчинних речовин під час зневоднення рослинної сировини...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гузьова, Ірина Олександрівна
Науково-практичні засади масоперенесення розчинних речовин під час зневоднення рослинної сировини...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025