Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | вперед >>
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маєвська, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Управління оборотними засобами підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шереметинська, Оксана Валеріївна
Управління оборотними засобами підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Березка, Тетяна Олександрівна
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Улянич, Іван Федорович
Технологія виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скрипко, Ангеліна Петрівна
Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Стратегічне планування розвитку підприємств молокопереробної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Протасова, Лариса Валеріївна
Стратегічне планування розвитку підприємств молокопереробної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Принципи збалансування продовольчої безпеки
Недоступно
 0 из 1
Книга

Принципи збалансування продовольчої безпеки: монографія
Кондор, 2014 г.
ISBN 978-617-7278-15-2


Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мурзін, Андрій Вадимович
Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології морозива із зародками пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мартич, Віталій Володимирович
Розроблення технології морозива із зародками пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Менеджмент. Ситуаційні вправи
Недоступно
 0 из 1
Книга

Менеджмент. Ситуаційні вправи
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-11-4


Імплементація сучасних технологій навчання у навчальний процес
Недоступно
 0 из 1
Книга

Імплементація сучасних технологій навчання у навчальний процес: матеріали Міжнар. наук. конф., Київ, 17-18 березня, 2015 р.
Implementation of modern educational technologies in educational process
НУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-351-322-5


Впровадження в навчальний процес кейс-методів для студентів економічного та управлінського напрям...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Впровадження в навчальний процес кейс-методів для студентів економічного та управлінського напрям...: монографія
Implementation of case study teaching in economics and management education
Кондор-Видавництво, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-09-1


Технологія зернового екстракту із тритікале
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бойко, Марина Іванівна
Технологія зернового екстракту із тритікале: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткаченко, Сергій Володимирович
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмі...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


 Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фалько, Олександр Леонідович
Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антонюк, Олена Володимирівна
Розроблення технології морозива молочного та ароматичного з рослинними екстрактами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка технології періодичного культивування Rhodococcus erythropolis EK-1 - продуцента поверхн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ігнатенко, Сергій Вікторович
Розробка технології періодичного культивування Rhodococcus erythropolis EK-1 - продуцента поверхн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Вища математика. Спеціальні розділи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мартиненко, Михайло Антонович
Вища математика. Спеціальні розділи: навч. посіб.
Ін-т математики. НАН України, 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ященко, Вікторія Сергіївна
Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Автоматизація процесів координації підсистем технологічного комплексу цукрового заводу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шумигай, Дмитро Анатолійович
Автоматизація процесів координації підсистем технологічного комплексу цукрового заводу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025