Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | вперед >>
Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Воронцова Світлана Іванівна
Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Проценко Лідія Василівна
Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зерна пшениці до хлібопекарських помелів шляхом пневмоімпульс...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полудненко, Олена Олександрівна
Удосконалення технології підготовки зерна пшениці до хлібопекарських помелів шляхом пневмоімпульс...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Побережець, Віктор Іванович
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко Ольга Миколаївна
Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солод...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рубанка, Катерина Володимирівна
Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Янюк Тетяна Іванівна
Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Черства, Альона Олександрівна
Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Махинько Людмила Василівна
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маєвська, Тетяна Миколаївна
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ізмайлова, Олена Олександрівна
Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.02
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рідких цукропродуків із кукурудзяної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кузнєцова Інга Вадимирівна
Удосконалення технології рідких цукропродуків із кукурудзяної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тенетка, Аліна Іванівна
Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сичова, Олена Вікторівна
Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кострицька, Олена Олександрівна
Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології солоду із сої
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олексійчук Оксана Володимирівна
Удосконалення технології солоду із сої: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Щербина, Віта Анатоліївна
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тринкаль, Ольга Валентинівна
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Циганкова, Олена Вікторівна
Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025