Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | вперед >>
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Червоний Віталій Миколайович
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яшонков, Олександр Анатолійович
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дмитревський Дмитро В'ячеславович
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лопухіна Ольга Олександрівна
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яковлєв, Олег Володимирович
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карнаушенко, Юлія Вікторівна
Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чеканов Микола Анатолійович
Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне о...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гафуров, Олег Вікторович
Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне о...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лисиця Олексій Юрійович
Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення способів зберігання томатних овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фролова, Тетяна Володимирівна
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Туз, Наталія Федорівна
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шматченко, Наталя Василівна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Роговий Іван Станіславович
Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівфабрикату повітряно-горіхового
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Товма, Лідія Федорівна
Удосконалення технології напівфабрикату повітряно-горіхового: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Панікарова, Богдана Олександрівна
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025