Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
К списку авторов
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Червоний Віталій Миколайович
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Червоний Віталій Миколайович
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Яшонков, Олександр Анатолійович
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Яшонков, Олександр Анатолійович
Удосконалення процесу отримання сушених пористих продуктів на основі рибної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Дмитревський Дмитро В'ячеславович
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Дмитревський Дмитро В'ячеславович
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лопухіна Ольга Олександрівна
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Лопухіна Ольга Олександрівна
Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Яковлєв, Олег Володимирович
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Яковлєв, Олег Володимирович
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Карнаушенко, Юлія Вікторівна
Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Карнаушенко, Юлія Вікторівна
Удосконалення процесу сушіння м’яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чеканов Микола Анатолійович
Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Чеканов Микола Анатолійович
Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гафуров, Олег Вікторович
Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне о...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Гафуров, Олег Вікторович
Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне о...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лисиця Олексій Юрійович
Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Лисиця Олексій Юрійович
Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Фролова, Тетяна Володимирівна
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Фролова, Тетяна Володимирівна
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Удосконалення технології м’ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Туз, Наталія Федорівна
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Туз, Наталія Федорівна
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шматченко, Наталя Василівна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Шматченко, Наталя Василівна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Роговий Іван Станіславович
Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Роговий Іван Станіславович
Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Товма, Лідія Федорівна
Удосконалення технології напівфабрикату повітряно-горіхового: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Товма, Лідія Федорівна
Удосконалення технології напівфабрикату повітряно-горіхового: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Миронов, Денис Анатолійович
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Панікарова, Богдана Олександрівна
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Панікарова, Богдана Олександрівна
Удосконалення технології рибних січених виробів шляхом використання білкової добавки з колагеновм...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній