Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сімахіна, Галина Олександрівна

К списку авторов

Сімахіна, Галина Олександрівна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Основи фізіології і гігієни харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Основи фізіології і гігієни харчування: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студентів технологічних спеціальностей денної та заочної форм...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм: Метод. вказів. до вивч. дисц. для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Недоступно
 0 из 1
Книга

Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю: Метод. вказівки до вивч. дисц. для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сімахіна Галина Олександрівна
Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів: монографія
Сталь, 2011 г.
ISBN 978-966-1555-73-9


Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-732-0


Нові продукти для раціонів військовослужбовців
Недоступно
 0 из 1
Книга

Нові продукти для раціонів військовослужбовців: монографія
Сталь, 2017 г.
ISBN 978-617-676-112-9


Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека
Недоступно
 0 из 1
Книга

Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека: монографія
Сталь, 2019 г.
ISBN 978-617-676-150-1


Основи валеології. Оздоровчі аспекти харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сімахіна, Галина Олександрівна
Основи валеології. Оздоровчі аспекти харчування: підручник
Сталь, 2020 г.
ISBN 978-617-676-163-1


Кріоушкодження та кріозахист у холодових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Книга

Кріоушкодження та кріозахист у холодових технологіях: монографія
Сталь, 2022 г.
ISBN 978-617-676-186-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025