Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Київ. нац. торг.-економ. ун-т,

К списку авторов

Київ. нац. торг.-економ. ун-т,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | вперед >>
Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Поп, Тетяна Михайлівна
Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романенко, Роман Петрович
Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко Михайло Федорович
Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія продуктів харчування функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пересічний Михайло Іванович
Технологія продуктів харчування функціонального призначення: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 г.
ISBN 966-629-344-7


Технологія продукції громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Корягіна Майя Федорівна
Технологія продукції громадського харчування: Навчальний посібник
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN 966-629-027-8


Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пересічний Михайло Іванович
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: [Монографія]
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-047-2


Технологія рулетів рибних, збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Магалецька, Ірина Анатоліївна
Технологія рулетів рибних, збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв з окарою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Расулов Раміс Асимович
Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Оксана Вікторівна
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дзюндзя Оксана Валентинівна
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антоненко Артем Васильович
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів з порошками із культивованих грибів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кублінська, Ірина Анатоліївна
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бровенко Тетяна Вікторівна
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія та контроль за якістю надання послуг
Недоступно
 0 из 1
Книга
Самойленко Антоніна Анатоліївна
Технологія та контроль за якістю надання послуг: Навчальний посібник
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN 966-629-099-5


Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної екологічної цінності і гідробіонтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Козлова, Світлана Леонідівна
Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищеної екологічної цінності і гідробіонтів: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 2
Книга

Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-629-532-6


Типи та асортимент кріплених міцних виноградних вин
Недоступно
 0 из 2
Книга

Типи та асортимент кріплених міцних виноградних вин: Конспект лекції
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Тлумачення актів законодавства України про оподаткування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Самсін, Ігор Леонович
Тлумачення актів законодавства України про оподаткування: лекційно-практичний курс: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010 г.
ISBN відсутній


Тлумачення актів законодавства України про оподаткування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Самсін Ігор Леонович
Тлумачення актів законодавства України про оподаткування: лекційно-практичний курс, навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018 г.
ISBN 978-966-629-883-9


Тлумачний англо-український словник ідіом для бізнесменів
Недоступно
 0 из 2
Книга
Латигіна Алла Григорівна
Тлумачний англо-український словник ідіом для бізнесменів
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-75-3


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025