Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Харчова промисловість
К списку серий
Харчова промисловість
Видавництво:
ІНКОС
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 3
Книга
Домарецький Віталій Афанасійович
Технологія солоду та пива: Підручник
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2004 г.
ISBN 966-8347-05-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Домарецький В. А.
Технологічний облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв: навчальний посібник
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2005 г.
ISBN 966-8347-21-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва: підручник
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-123-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Кавітація в харчових і переробних виробництвах: монографія
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-129-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум, навч. посіб.
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-124-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини: монографія
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.
ISBN 978-617-598-133-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Оптимізація виробничих процесів: навч. посіб., [для студентів вищ. навч. закл.]
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.
ISBN 978-617-598-134-4