Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харчова промисловість

К списку серий

Харчова промисловість

Видавництво: ІНКОС

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Технологія солоду та пива
Недоступно
 0 из 3
Книга
Домарецький Віталій Афанасійович
Технологія солоду та пива: Підручник
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2004 г.
ISBN 966-8347-05-6


Технологічний облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Домарецький В. А.
Технологічний облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв: навчальний посібник
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2005 г.
ISBN 966-8347-21-8


Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва
Недоступно
 0 из 1
Книга

Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва: підручник
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-123-8


Кавітація в харчових і переробних виробництвах
Недоступно
 0 из 1
Книга

Кавітація в харчових і переробних виробництвах: монографія
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-129-0


Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум, навч. посіб.
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-124-5


Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини: монографія
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.
ISBN 978-617-598-133-7


Оптимізація виробничих процесів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оптимізація виробничих процесів: навч. посіб., [для студентів вищ. навч. закл.]
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.
ISBN 978-617-598-134-4


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025