Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Домарецький, В. А.
К списку авторов
Домарецький, В. А.
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Облік і звітність, технологічні розрахунки пивоварного і безалкогольного виробництв: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів V-VI курсів...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Облік і звітність, технологічні розрахунки у виноробстві: Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних вир-во і виноробства"...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Валуйко Г. Г.
Технологія вина: Підручник для студ. ВНЗ
Центр навчальної літератури, 2003 г.
ISBN 966-8253-91-4
Недоступно
0 из 2
Книга
Домарецький В. А.
Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини: Підручник для студентів ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-2-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологія вина: метод. вказ. до подання умовно-граф. зображень в апаратурно-техн. схемах для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство"
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Домарецький В. А.
Технологічний облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв: навчальний посібник
Серія:
Харчова промисловість
ІНКОС, 2005 г.
ISBN 966-8347-21-8