Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Конференції

Рубрики
--> Конференції

Рубрика

Назва:
 
Конференції  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6


Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв"...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Загальні технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Загальні технології харчових виробництв: навч. посіб.
Ліга-Прес, 2018 г.
ISBN 978-617-397-211-5


Инновационное проектирование
Недоступно
 0 из 1
Книга
Виршубский, Игорь Михайлович
Инновационное проектирование: монография
НУК, 2018 г.
ISBN 978-966-321-355-2


Інноваційні підходи до поліпшення експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні підходи до поліпшення експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв: монографія, присвяч. до 50-річчя з дня заснування кафедри обладнання харч. виробництв
Ноулідж (Донец. відділення), 2013 г.
ISBN 978-617-579-744-0


Інноваційні розробки Одеської національної академії харчових технологій
Недоступно
 0 из 3
Книга

Інноваційні розробки Одеської національної академії харчових технологій
ОНАХТ, 2005 г.
ISBN відсутній


Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-216-7


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-323-2


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2015 г.
ISBN 978-966-405-360-7


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2016 г.
ISBN 978-966-405-392-8


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-324-9


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-359-1


Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2016 г.
ISBN відсутній


Інноваційні технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології харчових виробництв: монографія
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-40-0


Інноваційні технології харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології харчової продукції: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-912-5


Кавітація в харчових і переробних виробництвах
Недоступно
 0 из 1
Книга

Кавітація в харчових і переробних виробництвах: монографія
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-129-0


Компонування обладнання галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лудин, Анатолій Миколайович
Компонування обладнання галузі: практикум, для студентів спец. 181 "Харчові технології" першого (бакалавр.) рівня вищої освіти
Левада, 2024 г.
ISBN 978-617-8070-66-3


Корозійно-механічна зносостійкість деталей обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Стечишин, Мирослав Степанович
Корозійно-механічна зносостійкість деталей обладнання харчових виробництв: конспект лекцій для студентів спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв"
ХНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-330-221-8


Корозія і захист від корозії
Недоступно
 0 из 1
Книга
Стечишин, Мирослав Степанович
Корозія і захист від корозії: навч. посіб.
ХНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-330-231-7


Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси
Недоступно
 0 из 2
Книга

Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090200 "Обладнання...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Методи контролю харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю харчових виробництв: Лабораторний практикум для студентів технолог. спец.
ЧДТУ, 2004 г.
ISBN відсутній


Методи контролю харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Методи контролю харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв: Методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 8.090200...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Методичні вказівки до виконання магістерських робіт для магістрантів спец. 8.091701 - 8.091709 на...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки до виконання магістерських робіт для магістрантів спец. 8.091701 - 8.091709 на...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025