Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Конференції
Рубрики
--> Конференції
Друк списку
--> Конференції
Рубрика
- Назва:
- Конференції
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Книга
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв"...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв"...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Загальні технології харчових виробництв: навч. посіб.
Ліга-Прес, 2018 г.
ISBN 978-617-397-211-5
Загальні технології харчових виробництв: навч. посіб.
Ліга-Прес, 2018 г.
ISBN 978-617-397-211-5
Книга
Виршубский, Игорь Михайлович
Инновационное проектирование: монография
НУК, 2018 г.
ISBN 978-966-321-355-2
Виршубский, Игорь Михайлович
Инновационное проектирование: монография
НУК, 2018 г.
ISBN 978-966-321-355-2
Книга
Інноваційні підходи до поліпшення експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв: монографія, присвяч. до 50-річчя з дня заснування кафедри обладнання харч. виробництв
Ноулідж (Донец. відділення), 2013 г.
ISBN 978-617-579-744-0
Інноваційні підходи до поліпшення експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв: монографія, присвяч. до 50-річчя з дня заснування кафедри обладнання харч. виробництв
Ноулідж (Донец. відділення), 2013 г.
ISBN 978-617-579-744-0
Книга
Інноваційні розробки Одеської національної академії харчових технологій
ОНАХТ, 2005 г.
ISBN відсутній
Інноваційні розробки Одеської національної академії харчових технологій
ОНАХТ, 2005 г.
ISBN відсутній
Книга
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-216-7
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN 978-966-184-216-7
Книга
Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-323-2
Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-323-2
Книга
Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2015 г.
ISBN 978-966-405-360-7
Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2015 г.
ISBN 978-966-405-360-7
Книга
Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2016 г.
ISBN 978-966-405-392-8
Ч. 1: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2016 г.
ISBN 978-966-405-392-8
Книга
Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-324-9
Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2014 г.
ISBN 978-966-405-324-9
Книга
Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-359-1
Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-359-1
Книга
Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2016 г.
ISBN відсутній
Ч. 2: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, еконо...
2016 г.
ISBN відсутній
Книга
Інноваційні технології харчових виробництв: монографія
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-40-0
Інноваційні технології харчових виробництв: монографія
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-40-0
Книга
Інноваційні технології харчової продукції: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-912-5
Інноваційні технології харчової продукції: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-912-5
Книга
Кавітація в харчових і переробних виробництвах: монографія
ISBN 978-617-598-129-0
Кавітація в харчових і переробних виробництвах: монографія
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.ISBN 978-617-598-129-0
Книга
Лудин, Анатолій Миколайович
Компонування обладнання галузі: практикум, для студентів спец. 181 "Харчові технології" першого (бакалавр.) рівня вищої освіти
Левада, 2024 г.
ISBN 978-617-8070-66-3
Лудин, Анатолій Миколайович
Компонування обладнання галузі: практикум, для студентів спец. 181 "Харчові технології" першого (бакалавр.) рівня вищої освіти
Левада, 2024 г.
ISBN 978-617-8070-66-3
Книга
Стечишин, Мирослав Степанович
Корозійно-механічна зносостійкість деталей обладнання харчових виробництв: конспект лекцій для студентів спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв"
ХНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-330-221-8
Стечишин, Мирослав Степанович
Корозійно-механічна зносостійкість деталей обладнання харчових виробництв: конспект лекцій для студентів спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв"
ХНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-330-221-8
Книга
Стечишин, Мирослав Степанович
Корозія і захист від корозії: навч. посіб.
ХНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-330-231-7
Стечишин, Мирослав Степанович
Корозія і захист від корозії: навч. посіб.
ХНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-330-231-7
Книга
Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090200 "Обладнання...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090200 "Обладнання...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Методи контролю харчових виробництв: Лабораторний практикум для студентів технолог. спец.
ЧДТУ, 2004 г.
ISBN відсутній
Методи контролю харчових виробництв: Лабораторний практикум для студентів технолог. спец.
ЧДТУ, 2004 г.
ISBN відсутній
Книга
Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв: Методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 8.090200...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв: Методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 8.090200...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні вказівки до виконання магістерських робіт для магістрантів спец. 8.091701 - 8.091709 на...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки до виконання магістерських робіт для магістрантів спец. 8.091701 - 8.091709 на...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній