Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Управління

Рубрики
--> Управління

Рубрика

Назва:
 
Управління  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | вперед >>
Организация производства на предприятиях общественного питания в экзаменационных вопросах и ответах
Недоступно
 0 из 1
Книга
Панова Лидия Александровна
Организация производства на предприятиях общественного питания в экзаменационных вопросах и ответах: Учебное пособие
Дашков и К, 2003 г.
ISBN 5-94798-298-6


Организация производства предприятий общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бутейкис, Нина Григорьевна
Организация производства предприятий общественного питания: учеб. для проф.-техн. училищ
Высшая школа, 1990 г.
ISBN 5-06-000956-4


Організація обслуговування на підприємствах харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Антонова Валерія Анатоліївна
Організація обслуговування на підприємствах харчування: Навч. посібник для студентів усіх форм навчання спец. "Технологія харчування"
ДонДУЕТ, 2005 г.
ISBN 966-385-017-5


Організація торгівлі і ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Організація торгівлі і ресторанного господарства: Метод. вказівки і завдання до виконання контрольноъ роботи для студ. 4 курсу ф-ту заоч. освіти спец. 6.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній


Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шильман, Лев Залманович
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навч. посіб.
РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній


Основи технології продукції закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства: навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній


Основы калькуляции и учета в общественном питании
Недоступно
 0 из 1
Книга
Перетятко Татьяна Иосифовна
Основы калькуляции и учета в общественном питании: Учебно-практическое пособие
ИТК "Дашков и К", 2003 г.
ISBN 5-947981-85-8


Охорона праці
Недоступно
 0 из 1
Книга

Охорона праці: Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія громадського харчування", 7.050201 "Менеджмент організацій"
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Пиццерия &quot;под ключ&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга
Акопян Альберт М.
Пиццерия "под ключ"
Серія: Энциклопедия ресторатора
ИД Ресторанные ведомости, 2004 г.
ISBN 5-9817601-0-9


Практикум з курсу &quot;Бухгалтерський облік в громадському харчуванні&quot; для студ. спец. 7.09171101 &quot;Те...
Недоступно
 0 из 2
Книга

Практикум з курсу "Бухгалтерський облік в громадському харчуванні" для студ. спец. 7.09171101 "Те...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Применение П(С)БУ в сфере общественного питания и бытовых услуг
Недоступно
 0 из 1
Книга

Применение П(С)БУ в сфере общественного питания и бытовых услуг
Серія: Библиотека "Фактора"
Фактор, 2004 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2, Т. 2: .
2004 г.
ISBN 966-7885-74-7


Проектування комплексних підприємств харчування при готелі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2017 г.
ISBN 978-966-555-304-5


Проектування комплексних підприємств харчування при готелі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2018 г.
ISBN 978-966-555-314-4


Санитарные правила для предприятий общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга

Санитарные правила для предприятий общественного питания
Фактор, 2004 г.
ISBN 966-312-262-5


Санитарные правила для предприятий общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга

Санитарные правила для предприятий общественного питания
Фактор, 2004 г.
ISBN 966-312-103-3


Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства
А.С.К., 2007 г.
ISBN відсутній


Справочник квалификационных характеристик профессий работников. Вып. 65: Торговля и общественное ...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Справочник квалификационных характеристик профессий работников. Вып. 65: Торговля и общественное ...
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-439-3


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2008 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: .
2008 г.
ISBN відсутній


Тепловое и механическое оборудование предприятий общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тепловое и механическое оборудование предприятий общественного питания: Учебное пособие для студентов среднего проф. образования
Серія: Учебники ХХІ века
Феникс, 2000 г.
ISBN 5-222-01445-2


Технологічне проектування підприємств
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологічне проектування підприємств: Опорний конспект лекцій для студентів фаху "Менеджмент організацій" усіх форм навчання
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній


Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві: метод. вказівки до виконання завдань лаб. і контрол. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Устаткування закладів ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Конвісер Ігор Олександрович
Устаткування закладів ресторанного господарства: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-168-1


Устаткування підприємств громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Саєнко Надія Панасівна
Устаткування підприємств громадського харчування: Підручник для учнів професійно-технічних навч. закладів
ТОВ "ЛДЛ", 2005 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025