Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Управління
Рубрики
--> Управління
Друк списку
--> Управління
Рубрика
- Назва:
- Управління
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Панова Лидия Александровна
Организация производства на предприятиях общественного питания в экзаменационных вопросах и ответах: Учебное пособие
Дашков и К, 2003 г.
ISBN 5-94798-298-6
Панова Лидия Александровна
Организация производства на предприятиях общественного питания в экзаменационных вопросах и ответах: Учебное пособие
Дашков и К, 2003 г.
ISBN 5-94798-298-6
Книга
Бутейкис, Нина Григорьевна
Организация производства предприятий общественного питания: учеб. для проф.-техн. училищ
Высшая школа, 1990 г.
ISBN 5-06-000956-4
Бутейкис, Нина Григорьевна
Организация производства предприятий общественного питания: учеб. для проф.-техн. училищ
Высшая школа, 1990 г.
ISBN 5-06-000956-4
Книга
Антонова Валерія Анатоліївна
Організація обслуговування на підприємствах харчування: Навч. посібник для студентів усіх форм навчання спец. "Технологія харчування"
ДонДУЕТ, 2005 г.
ISBN 966-385-017-5
Антонова Валерія Анатоліївна
Організація обслуговування на підприємствах харчування: Навч. посібник для студентів усіх форм навчання спец. "Технологія харчування"
ДонДУЕТ, 2005 г.
ISBN 966-385-017-5
Книга
Організація торгівлі і ресторанного господарства: Метод. вказівки і завдання до виконання контрольноъ роботи для студ. 4 курсу ф-ту заоч. освіти спец. 6.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній
Організація торгівлі і ресторанного господарства: Метод. вказівки і завдання до виконання контрольноъ роботи для студ. 4 курсу ф-ту заоч. освіти спец. 6.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2005 г.
ISBN відсутній
Книга
Шильман, Лев Залманович
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навч. посіб.
РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній
Шильман, Лев Залманович
Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: навч. посіб.
РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства: навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній
Джурик Надія Романівна
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства: навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Перетятко Татьяна Иосифовна
Основы калькуляции и учета в общественном питании: Учебно-практическое пособие
ИТК "Дашков и К", 2003 г.
ISBN 5-947981-85-8
Перетятко Татьяна Иосифовна
Основы калькуляции и учета в общественном питании: Учебно-практическое пособие
ИТК "Дашков и К", 2003 г.
ISBN 5-947981-85-8
Книга
Охорона праці: Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія громадського харчування", 7.050201 "Менеджмент організацій"
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Охорона праці: Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія громадського харчування", 7.050201 "Менеджмент організацій"
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Акопян Альберт М.
Пиццерия "под ключ"
ISBN 5-9817601-0-9
Акопян Альберт М.
Пиццерия "под ключ"
Серія: Энциклопедия ресторатора
ИД Ресторанные ведомости, 2004 г.ISBN 5-9817601-0-9
Книга
Практикум з курсу "Бухгалтерський облік в громадському харчуванні" для студ. спец. 7.09171101 "Те...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Практикум з курсу "Бухгалтерський облік в громадському харчуванні" для студ. спец. 7.09171101 "Те...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
Применение П(С)БУ в сфере общественного питания и бытовых услуг
ISBN відсутній
Применение П(С)БУ в сфере общественного питания и бытовых услуг
Серія: Библиотека "Фактора"
Фактор, 2004 г.ISBN відсутній
Книга
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2017 г.
ISBN 978-966-555-304-5
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2017 г.
ISBN 978-966-555-304-5
Книга
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2018 г.
ISBN 978-966-555-314-4
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2018 г.
ISBN 978-966-555-314-4
Книга
Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства
А.С.К., 2007 г.
ISBN відсутній
Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства
А.С.К., 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Справочник квалификационных характеристик профессий работников. Вып. 65: Торговля и общественное ...
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-439-3
Справочник квалификационных характеристик профессий работников. Вып. 65: Торговля и общественное ...
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-439-3
Книга
Тепловое и механическое оборудование предприятий общественного питания: Учебное пособие для студентов среднего проф. образования
ISBN 5-222-01445-2
Тепловое и механическое оборудование предприятий общественного питания: Учебное пособие для студентов среднего проф. образования
Серія: Учебники ХХІ века
Феникс, 2000 г.ISBN 5-222-01445-2
Книга
Технологічне проектування підприємств: Опорний конспект лекцій для студентів фаху "Менеджмент організацій" усіх форм навчання
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Технологічне проектування підприємств: Опорний конспект лекцій для студентів фаху "Менеджмент організацій" усіх форм навчання
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві: метод. вказівки до виконання завдань лаб. і контрол. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві: метод. вказівки до виконання завдань лаб. і контрол. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Конвісер Ігор Олександрович
Устаткування закладів ресторанного господарства: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-168-1
Конвісер Ігор Олександрович
Устаткування закладів ресторанного господарства: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-168-1
Книга
Саєнко Надія Панасівна
Устаткування підприємств громадського харчування: Підручник для учнів професійно-технічних навч. закладів
ТОВ "ЛДЛ", 2005 г.
ISBN відсутній
Саєнко Надія Панасівна
Устаткування підприємств громадського харчування: Підручник для учнів професійно-технічних навч. закладів
ТОВ "ЛДЛ", 2005 г.
ISBN відсутній