Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко, Тетяна Миколаївна
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мі...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Юдіна, Тетяна Іллівна
Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Юдіна, Тетяна Іллівна
Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням нано...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Цихановська, Ірина Василівна
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням нано...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ленерт, Світлана Олександрівна
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Володін, Сергій Олексійович
Наукове обґрунтування удосконалення запірно-регулювальних пристроїв обладнання цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст фруктів та овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст фруктів та овочів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білецька, Яна Олександрівна
Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науковий розвиток інноваційних технологій одержання технічного текстилю з волокон льону олійного ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горач, Ольга Олексіївна
Науковий розвиток інноваційних технологій одержання технічного текстилю з волокон льону олійного ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Змієвський, Юрій Григорович
Наукові засади баро- та електромембранних процесів харчових технологій: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукові засади ресурсозберігаючих технологій переробки насіння олійних культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Носенко, Тамара Тихонівна
Наукові засади ресурсозберігаючих технологій переробки насіння олійних культур: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Потапов Володимир Олексійович
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-віднов...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткаченко Оксана Борисівна
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-віднов...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукові основи відмочувально-зольних процесів у виробництві шкіри
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ліщук Віктор Іванович
Наукові основи відмочувально-зольних процесів у виробництві шкіри: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.18
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Олександр Юхимович
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Верещинський, Олександр Павлович
Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Наукові основи модифікації вовняних волокон із застосуванням електророзрядної нелінійної об'ємної...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сарібєкова, Юлія Георгіївна
Наукові основи модифікації вовняних волокон із застосуванням електророзрядної нелінійної об'ємної...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Наукові основи розробки універсальних мийних композицій для хімічного чищення текстильних матеріалів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карван, Світлана Анатоліївна
Наукові основи розробки універсальних мийних композицій для хімічного чищення текстильних матеріалів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими доба...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рашевська Тамара Олексіївна
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими доба...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Валентина Олексіївна
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технологій органічно-мінерального дублення для виробництва шкіри та хутра з поліпш...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Плаван Вікторія Петрівна
Наукові основи технологій органічно-мінерального дублення для виробництва шкіри та хутра з поліпш...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.18
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Наукові основи фогрмування структури шкіри модіфикованими високодисперсними мінералами в післядуб...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мокроусова, Олена Романівна
Наукові основи фогрмування структури шкіри модіфикованими високодисперсними мінералами в післядуб...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.18
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукові основи формування структури шкіри модифікованими високодисперсними мінералами в післядуби...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мокроусова, Олена Романівна
Наукові основи формування структури шкіри модифікованими високодисперсними мінералами в післядуби...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.08
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах бе...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рачок, Віталій Вікторович
Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах бе...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025