Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлов Валерій Михайлович
Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулі...: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування і розробка технології адсорбційного очищення та зневоднення спиртових розчи...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мельник Людмила Миколаївна
Наукове обгрунтування і розробка технології адсорбційного очищення та зневоднення спиртових розчи...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієт...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дорохович Вікторія Віталіївна
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієт...: автореф. дис. ... д-ра техн. ун-т, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кіптела Людмила Василівна
Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маяк Віталій Іванович
Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чуприна Анатолій Володимирович
Наукове обгрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих в...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Топольник Віра Григорівна
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч...: Автореф. дис...д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринченко Ольга Олексіївна
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капліна Тетяна Вікторівна
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Оболкіна, Віра Іллівна
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хомічак Любомир Михайлович
Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілакт...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Юрчак Віра Гаврилівна
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілакт...: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сафонова Ольга Миколаївна
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продук...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технології зберігання та забезпечення якості зберігання та забезпечення яко...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Турбін Віктор Олексійович
Наукове обгрунтування технології зберігання та забезпечення якості зберігання та забезпечення яко...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального приз...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рашевська Тамара Олексіївна
Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального приз...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоваров, Євген Павлович
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тележенко Любов Миколаївна
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Піддубний Володимир Антонович
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нетребський Олександр Андрійович
Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Добробабіна Любов Борисівна
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукові основи обробки та зберігання плодоовочевої продукції із застосуванням плівкоутворюючих ко...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дятлов Володимир Васильович
Наукові основи обробки та зберігання плодоовочевої продукції із застосуванням плівкоутворюючих ко...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гуртовий Микола Володимирович
Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні: Автореф. дис...докт. тех. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дідух Наталія Андріївна
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Логвін, Володимир Матвійович
Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іоргачова Катерина Георгіївна
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025