Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продуктів харчування
Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продуктів харчування
Друк списку
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продуктів харчування
Рубрика
- Назва:
- Технологія продуктів харчування
Друк списку
Зв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Стрижак Світлана Григорівна
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Стрижак Світлана Григорівна
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Івашина Лілія Леонідівна
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Івашина Лілія Леонідівна
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кандалей Ольга Валентинівна
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Кандалей Ольга Валентинівна
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кайнаш Алла Петрівна
Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Кайнаш Алла Петрівна
Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Медведовський Яків Семенович
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Медведовський Яків Семенович
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
М'ячикова Ніна Іванівна
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх вик...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
М'ячикова Ніна Іванівна
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх вик...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Золотухіна Інна Василівна
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Золотухіна Інна Василівна
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Федорова Діна Володимирівна
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстратом стевії та продуктами переробки морських вод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Федорова Діна Володимирівна
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстратом стевії та продуктами переробки морських вод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Зіолковська, Анна Віталіївна
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Зіолковська, Анна Віталіївна
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кравченко Михайло Федорович
Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Кравченко Михайло Федорович
Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пестіна, Ганна Олександрівна
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Пестіна, Ганна Олександрівна
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Камсуліна Наталія Валеріївна
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві пр...: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
Камсуліна Наталія Валеріївна
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві пр...: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Расулов Раміс Асимович
Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Расулов Раміс Асимович
Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шевченко Оксана Вікторівна
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Шевченко Оксана Вікторівна
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Дзюндзя Оксана Валентинівна
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Дзюндзя Оксана Валентинівна
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чоні Інна Володимирівна
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Чоні Інна Володимирівна
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Антоненко Артем Васильович
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Антоненко Артем Васильович
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Нагорний, Олександр Юрійович
Технологія соусів томатних капсульованих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Нагорний, Олександр Юрійович
Технологія соусів томатних капсульованих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Балацька Наталя Юріївна
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Балацька Наталя Юріївна
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бровенко Тетяна Вікторівна
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Бровенко Тетяна Вікторівна
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бреславець Тетяна Віталіївна
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Бреславець Тетяна Віталіївна
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Варанкіна Олександра Олександрівна
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікро...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Варанкіна Олександра Олександрівна
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікро...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лизова Вероніка Юріївна
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Лизова Вероніка Юріївна
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній