Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продуктів харчування

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продуктів харчування

Рубрика

Назва:
 
Технологія продуктів харчування  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрижак Світлана Григорівна
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Івашина Лілія Леонідівна
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кандалей Ольга Валентинівна
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кайнаш Алла Петрівна
Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Медведовський Яків Семенович
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх вик...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
М'ячикова Ніна Іванівна
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх вик...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотухіна Інна Василівна
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстратом стевії та продуктами переробки морських вод...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Федорова Діна Володимирівна
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстратом стевії та продуктами переробки морських вод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зіолковська, Анна Віталіївна
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко Михайло Федорович
Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пестіна, Ганна Олександрівна
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві пр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Камсуліна Наталія Валеріївна
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві пр...: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв з окарою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Расулов Раміс Асимович
Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко Оксана Вікторівна
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дзюндзя Оксана Валентинівна
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чоні Інна Володимирівна
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Антоненко Артем Васильович
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів томатних капсульованих
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нагорний, Олександр Юрійович
Технологія соусів томатних капсульованих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Балацька Наталя Юріївна
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бровенко Тетяна Вікторівна
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бреславець Тетяна Віталіївна
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікро...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Варанкіна Олександра Олександрівна
Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікро...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лизова Вероніка Юріївна
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025