Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
  Інтегровані корпоративні формування за участю м'ясопереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соломчук, Людмила Миколаївна
Інтегровані корпоративні формування за участю м'ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


  Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної під...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Захарченко, Тетяна Миколаївна
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної під...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


  Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Підлісний, Віталій Володимирович
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


  Управління формуванням виробничих запасів підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Юрчишена, Людмила Вікторівна
Управління формуванням виробничих запасів підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


 Автоматизована система взаємозв'язаного робастного керування турбоагрегатом в умовах невизначеності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Куєвда, Юлія Валеріївна
Автоматизована система взаємозв'язаного робастного керування турбоагрегатом в умовах невизначеності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


 Активізація діяльності підприємств харчової промисловості шляхом удосконалення механізму регулюв...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Андрусяк, Ірина Ігорівна
Активізація діяльності підприємств харчової промисловості шляхом удосконалення механізму регулюв...: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


 Вплив зольності на характер вигоряння енергетичного вугілля в топках котлоагрегатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Голенко, Ірина Львівна
Вплив зольності на характер вигоряння енергетичного вугілля в топках котлоагрегатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


 Джерела інвестиційної діяльності та формування їх структури на підприємствах кондитерської проми...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сілакова, Ганна Віталіївна
Джерела інвестиційної діяльності та формування їх структури на підприємствах кондитерської проми...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


 Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Змієвський, Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


 Інформаційна технологія підтримки процесу навчання граматики іноземної мови у ВНЗ
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Костіков, Микола Павлович
Інформаційна технологія підтримки процесу навчання граматики іноземної мови у ВНЗ: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


 Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фалько, Олександр Леонідович
Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


 Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реаг...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Замура Світлана Анатоліївна
Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реаг...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


 Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бібік, Дмитро Віталійович
Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


 Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шульга, Оксана Сергіївна
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


 Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лявинець, Георгій Михайлович
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


 Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дугіна, Катерина Валентинівна
Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


 Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карпик, Галина Вікторівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


XXIV Міжнародний Колоквіум Інституту CEDIMES, Київ (Україна). Загальна тема "Продовольча безпека:...
Недоступно
 0 из 1
Книга

XXIV Міжнародний Колоквіум Інституту CEDIMES, Київ (Україна). Загальна тема "Продовольча безпека:...: збірник тез доповідей, 28 жовтня 2013 р. - 3 листопада 2013 р.
XXIV Colloque Fédérateur de l’Institut CEDIMES Kiev (Ukraine). Thème général "La sécurité alimentaire: ses dimensions économique, gestionnaire, géopolitique, environnementale et culturelle" XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine). Colloquium general subject "Food security: economical, managerial, geopolitical, environmental and cultural dimensions"
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-147-2


Автоматизація виробничих процесів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Автоматизація виробничих процесів: підручник
Ліра-К, 2017 г.
ISBN 978-966-2609-81-3


Автоматизація неперервних та періодичних технологічних процесів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Автоматизація неперервних та періодичних технологічних процесів: Метод. вказівки до практ. занять для студ. напряму 0925 "Автоматизація і комп'ютерно-інтегровані технології" ден. форми...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025