Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | вперед >>
Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Погарський, Олексій Сергійович
Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вашека, Оксана Миколаївна
Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія зберігання, консервування та переробки молока
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія зберігання, консервування та переробки молока: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія зернового екстракту із тритікале
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бойко, Марина Іванівна
Технологія зернового екстракту із тритікале: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія імунобіологічних препаратів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія імунобіологічних препаратів: Метод. вказ. до вивчення дисц. та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091607 "Біотехнологія", напряму 6.0916 "Хімічна технологія...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія конструкційних матеріалів і матеріалознавство
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія конструкційних матеріалів і матеріалознавство: Метод. вказівки до вивч. дисцип. та викон. лаборат. робіт для студ. спец. 6.09020 "Обладнання переробних і харчових виробництв",...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Супрун-Крестова Олена Юріївна
Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полонська, Тетяна Анатоліївна
Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія крохмалю та крохмалепродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія крохмалю та крохмалепродуктів: Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрол. роботи для студентів спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" заоч. форми навчання
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія молока і молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія молока і молочних продуктів: Метод. вказівки до викон. лаборатор. робіт для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної, заочн. та скороченної...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Згурський, Андрій Володимирович
Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія морозива
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бартковський І. І.
Технологія морозива: навч. посіб.
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Савчук, Юрій Юрійович
Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харгелія, Дар'я Дмитрівна
Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія отримання та властивості рамноліпідних поверхнево-активних речовин бактерій роду Pseud...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Покиньброда, Тетяна Ярославівна
Технологія отримання та властивості рамноліпідних поверхнево-активних речовин бактерій роду Pseud...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Пешук, Л. В.
Технологія парфумерно-косметичних продуктів: навч. посіб. для студ. ВНЗ
Центр учбової літератури, 2007 г.
ISBN 978-966-364-484-4


Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волощенко, Тетяна Олександрівна
Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія переробних галузей АПК. Розділ: Технологія молока і молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія переробних галузей АПК. Розділ: Технологія молока і молочних продуктів: Метод. вказівки до викон. лабор. робіт для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент у виробничій сфері" ден. та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Роздобудько, Борис Валерійович
Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Міхнєва, Єкатерина Геннадіївна
Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025