Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | вперед >>
Оцінка фінансової стійкості підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гайдар Сергій Михайлович
Оцінка фінансової стійкості підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Оцінювання ефективності маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соболев, Володимир Львович
Оцінювання ефективності маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Первинний облік товарних операцій в інформаційній системі підприємства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волошан, Ірина Геннадіївна
Первинний облік товарних операцій в інформаційній системі підприємства: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.09
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Якушенко, Євген Миколайович
Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондук...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петренко Олена Володимирівна
Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лебединець Ігор Володимирович
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромі...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6


Практикум з фізіології харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Дуденко Н. В.
Практикум з фізіології харчування: Навчальний посібник
Пороги, 2004 г.
ISBN 966-525-460-X


Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя ф-ту обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р.
ХДУХТ, 2015 г.
ISBN 978-966-405-376-8


Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах євроінтеграції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах євроінтеграції: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. учених, 24 січня 2019 р., Україна, м. Львів, тези...
Львів. торг.-екон. ун-т, 2019 г.
ISBN 978-617-602-236-7


Проблеми теорії та практики управління економічним потенціалом підприємства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Проблеми теорії та практики управління економічним потенціалом підприємства: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13-15 травня 2014 р., м. Харків
ХДУХТ, 2014 г.
ISBN 978-966-405-328-7


Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...
Нет экз.
Багатотомне видання

Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 75-річчю з дня народження ректора ун-ту...
ХДУХТ, 2013 г.
ISBN відсутній


Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Нет экз.
Періодичне видання

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.
ХДУХТ, 2005 г.
ISBN відсутній


Процесний менеджмент торговельних підприємств споживчої кооперації України
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Філіна, Світлана Володимирівна
Процесний менеджмент торговельних підприємств споживчої кооперації України: автореф. дис. … канд.екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розвиток інвестиційної діяльності торговельного підприємтсва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Алсулаїман Юсаф А.Б. Абді,
Розвиток інвестиційної діяльності торговельного підприємтсва: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Самойчук, Кирило Олегович
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Роздрібні торговельні мережі: регіональні фактори розвитку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колчкова Ольга В'ячеславівна
Роздрібні торговельні мережі: регіональні фактори розвитку: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец. 05.18.15]
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гончаренко Геннадій Миколайович
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025