Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | вперед >>
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Новік, Ганна Вікторівна
Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зіолковська, Анна Віталіївна
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бідюк, Дмитро Олегович
Технологія продукту сирного кисломолочного з використанням рослинного наповнювача емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Діхтярь, Альона Миколаївна
Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринченко Наталя Геннадіївна
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пестіна, Ганна Олександрівна
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Обозна, Маргарита Василівна
Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кондратюк, Наталія В'ячеславівна
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чоні Інна Володимирівна
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів томатних капсульованих
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нагорний, Олександр Юрійович
Технологія соусів томатних капсульованих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Балацька Наталя Юріївна
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бреславець Тетяна Віталіївна
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Максименко, Анна Євгенівна
Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горальчук Андрій Богданович
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Любенко, Галина Дмитрівна
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у ск...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Трощий Тетяна Володимирівна
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у ск...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гіренко, Наталія Ігорівна
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горбань Віктор Григорович
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дібрівська, Наталія Віталіївна
Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в зм...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025