Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | вперед >>
Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Акмен, Вікторія Олександрівна
Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Формування споживчого ринку взуття
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Безпарточний Максим Григорович
Формування споживчого ринку взуття: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.07.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Формування стратегії розвитку торговельної діяльності промислового підприємства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чайкова Олена Ігорівна
Формування стратегії розвитку торговельної діяльності промислового підприємства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.07.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодово...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пак Аліна Володимирівна
Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодово...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Черкашина Вікторія Юріївна
Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколова, Євгенія Борисівна
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикоросли...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кудряшов, Андрій Ігорович
Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикоросли...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Формування фінансової стратегії підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колєснік, Тетяна Сергіївна
Формування фінансової стратегії підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Філіпішина Лілія Михайлівна
Формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис.... канд. екон. наук, 08.06.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чорна Марина Віталіївна
Формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі: монографія
ХДУХТ, 2007 г.
ISBN 966-405-044-X


Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крячко Тетяна Вікторівна
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гасанова, Анна Едуардівна
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Формування якості дієтичної добавки &quot;Гемовітал&quot;
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Віннікова Владислава Олександрівна
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал": автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коробець Неллі Володимирівна
Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх викори...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Саті Ясін Ахмед Аль Далаін
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх викори...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білецька Яна Олександрівна
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чуйко Марина Миколаївна
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Олена Євгеніївна
Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карбівнича Тетяна Василівна
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025