Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
К списку авторов
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Акмен, Вікторія Олександрівна
Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Акмен, Вікторія Олександрівна
Формування споживчих властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Безпарточний Максим Григорович
Формування споживчого ринку взуття: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.07.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Безпарточний Максим Григорович
Формування споживчого ринку взуття: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.07.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чайкова Олена Ігорівна
Формування стратегії розвитку торговельної діяльності промислового підприємства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.07.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Чайкова Олена Ігорівна
Формування стратегії розвитку торговельної діяльності промислового підприємства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.07.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пак Аліна Володимирівна
Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодово...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Пак Аліна Володимирівна
Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодово...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Черкашина Вікторія Юріївна
Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Черкашина Вікторія Юріївна
Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Соколова, Євгенія Борисівна
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Соколова, Євгенія Борисівна
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кудряшов, Андрій Ігорович
Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикоросли...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Кудряшов, Андрій Ігорович
Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикоросли...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Колєснік, Тетяна Сергіївна
Формування фінансової стратегії підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Колєснік, Тетяна Сергіївна
Формування фінансової стратегії підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Філіпішина Лілія Михайлівна
Формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис.... канд. екон. наук, 08.06.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Філіпішина Лілія Михайлівна
Формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис.... канд. екон. наук, 08.06.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Книга
Чорна Марина Віталіївна
Формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі: монографія
ХДУХТ, 2007 г.
ISBN 966-405-044-X
Чорна Марина Віталіївна
Формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі: монографія
ХДУХТ, 2007 г.
ISBN 966-405-044-X
Автореферат/Дисертація
Крячко Тетяна Вікторівна
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Крячко Тетяна Вікторівна
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гасанова, Анна Едуардівна
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Гасанова, Анна Едуардівна
Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Віннікова Владислава Олександрівна
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал": автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Віннікова Владислава Олександрівна
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал": автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Коробець Неллі Володимирівна
Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Коробець Неллі Володимирівна
Формування якості добавок із хлоровмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Саті Ясін Ахмед Аль Далаін
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх викори...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Саті Ясін Ахмед Аль Далаін
Формування якості дрібнодисперсних порошкоподібних барвників-БАД із столового буряка та їх викори...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Білецька Яна Олександрівна
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Білецька Яна Олександрівна
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чуйко Марина Миколаївна
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Чуйко Марина Миколаївна
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Олена Євгеніївна
Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Шевченко, Олена Євгеніївна
Формування якості морозива функціонального призначенння шляхом збагачення йодом та білком: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Карбівнича Тетяна Василівна
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Карбівнича Тетяна Василівна
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Пенкіна, Наталія Михайлівна
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній