Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів

Рубрика

Назва:
 
Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чудік Юлія Вікторівна
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капетула, Сергій Маркіянович
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Макарова Ольга Василівна
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бубличних виробів підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петришин Наталія Зеновіївна
Удосконалення технології бубличних виробів підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ...канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології заварних пряників
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Своєволіна Галина Василівна
Удосконалення технології заварних пряників: автореф. дис. ... канд техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології збагачення комбікормової продукції високолізиновими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ситько Олексій Миколайович
Удосконалення технології збагачення комбікормової продукції високолізиновими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології збивних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Банова Софія Іванівна
Удосконалення технології збивних кондитерських виробів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології здобного печива з начинкою
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Залевська Надія Олексіївна
Удосконалення технології здобного печива з начинкою: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних прод...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Козак Вікторія Миколаївна
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних прод...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євсеєнко Тетяна Петрівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Туз, Наталія Федорівна
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології первинної обробки та зберігання насіння гірчиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Черній Валентина Олександрівна
Удосконалення технології первинної обробки та зберігання насіння гірчиці: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Давиденко Тетяна Михайлівна
Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Махинько Людмила Василівна
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчу...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ромашко Олена Василівна
Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчу...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом викор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Савчук Наталія Іванівна
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом викор...: Автореф. дис...канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Удворгелі Лариса Іванівна
Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.08.01
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гавриш Тетяна Володимирівна
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білик Олена Анатоліївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кравченко, Олена Іванівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Махинько Валерій Миколайович
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екс...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколова, Наталія Юріївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екс...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сильчук Тетяна Анатоліївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гавва Олена Олександрівна
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання: автореф. дис.... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення транспортно-технологічних ліній елеваторів та хлібоприймальних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Люлько Юрій Борисович
Удосконалення транспортно-технологічних ліній елеваторів та хлібоприймальних підприємств: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025