Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ножечкіна Галина Миколаївна
Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жданов Іван В'ячеславович
Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Дослідження та математичне моделювання процесу формування екструзією вибродженого тіста
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сандул Олена Олександрівна
Дослідження та математичне моделювання процесу формування екструзією вибродженого тіста: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мельник Оксана Юріївна
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у х...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондар Наталія Петрівна
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у х...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бовкун Алла Олександрівна
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирі...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Дослідницьке обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Декань Олексій Олексійович
Дослідницьке обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Екологічно безпечні схеми і апарати з термосифонами для термообробки зерна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зиков Олександр Вікторович
Екологічно безпечні схеми і апарати з термосифонами для термообробки зерна: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових ви...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олексова Катерина Олексіївна
Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових ви...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковтун Леся Яківна
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Застосування електродіалізу і мемебранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Змієвський Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мемебранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чук Володимир Васильович
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Збереженість плодів томата різних генотипів залежно від температурних умов та стиглості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михальська Олена Миколаївна
Збереженість плодів томата різних генотипів залежно від температурних умов та стиглості: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук, 05.18.03
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Зберігання яблук сортів Ренет Симиренка, Голден Делішес та Кримське зимове, оброблених розчином х...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яцух Олег Васильович
Зберігання яблук сортів Ренет Симиренка, Голден Делішес та Кримське зимове, оброблених розчином х...: Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук, 05.18.03
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Зміна пивоварних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бобер Анатолій Васильович
Зміна пивоварних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук, 05.18.03
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Єщенко Оксана Анатоліївна
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація екстрагування термолабільних субстанцій із застосуванням поверхнево-активних речов...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Драчук Уляна Романівна
Інтенсифікація екстрагування термолабільних субстанцій із застосуванням поверхнево-активних речов...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація обробки зерна в абразивно-дисковій лущильній машині шляхом поєднання процесів пнев...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бакуменко Олександр Олександрович
Інтенсифікація обробки зерна в абразивно-дисковій лущильній машині шляхом поєднання процесів пнев...: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація первинного очищення гліцерину вібровідцентровими засобами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полєвода, Юрій Алікович
Інтенсифікація первинного очищення гліцерину вібровідцентровими засобами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесів тепломасопереносу при блоковому виморожуванні води з харчових розчинів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харенко, Дмитро Олександрович
Інтенсифікація процесів тепломасопереносу при блоковому виморожуванні води з харчових розчинів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ряшко Галина Михайлівна
Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Боровко Сергій Олександрович
Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


  Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної під...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Захарченко, Тетяна Миколаївна
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної під...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пив...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Запорожець Юлія Владиславівна
Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пив...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бахмутян Наталя Віталіївна
Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025