Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Методичні посібники
Рубрики
--> Продукти, харчові
----> Методичні посібники
Друк списку
--> Продукти, харчові
----> Методичні посібники
Рубрика
- Назва:
- Методичні посібники
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Пономарьов Петро Хомович
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини: Навч. посіб.
Лібра, 1999 г.
ISBN 966-7035-31-X
Пономарьов Петро Хомович
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини: Навч. посіб.
Лібра, 1999 г.
ISBN 966-7035-31-X
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
Книга
Контроль безпеки сировини та харчових продуктів методом атомно-абсорбційної спектроскопії: навч. посіб.
ЧНУ, 2014 г.
ISBN 978-966-423-321-4
Контроль безпеки сировини та харчових продуктів методом атомно-абсорбційної спектроскопії: навч. посіб.
ЧНУ, 2014 г.
ISBN 978-966-423-321-4
Книга
Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання: Міжнар. наук.-практ. конф. в рамках реалізації проекту за підтримки програми Жана Моне "Контроль безпечності харчових...
Food safety control. Ukraine-EU: unsolved questions
ЦП "Компринт", 2018 г.
ISBN відсутній
Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання: Міжнар. наук.-практ. конф. в рамках реалізації проекту за підтримки програми Жана Моне "Контроль безпечності харчових...
Food safety control. Ukraine-EU: unsolved questions
ЦП "Компринт", 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Бочарова, Оксана Володимирівна
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції: підручник
Атлант, 2019 г.
ISBN 978-6177253-96-8
Бочарова, Оксана Володимирівна
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції: підручник
Атлант, 2019 г.
ISBN 978-6177253-96-8
Книга
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7
Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів: навчальний посібник
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7
Книга
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я: навч. посіб.
Сум. держ. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-657-712-5
Касянчук, Вікторія Вікторівна
Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров'я: навч. посіб.
Сум. держ. ун-т, 2017 г.
ISBN 978-966-657-712-5
Книга
Коршунова Ганна Федорівна
Технологічні основи безпеки продуктів харчування: навчальний посібник
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Коршунова Ганна Федорівна
Технологічні основи безпеки продуктів харчування: навчальний посібник
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Управління безпечністю товарів: завдання та метод. вказівки до проведення практ. занять для студ. галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підготовки 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Управління безпечністю товарів: завдання та метод. вказівки до проведення практ. занять для студ. галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підготовки 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Управління безпечністю товарів: метод. вказівки до виконання індивід. завдань та самост. роботи для студ. галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підготовки 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Управління безпечністю товарів: метод. вказівки до виконання індивід. завдань та самост. роботи для студ. галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підготовки 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Бочарова, Оксана Володимирівна
Управління безпечністю товарів: підручник
Атлант, 2014 г.
ISBN 978-617-7253-00-5
Бочарова, Оксана Володимирівна
Управління безпечністю товарів: підручник
Атлант, 2014 г.
ISBN 978-617-7253-00-5
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2