Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження
Рубрики
--> Дослідження
Друк списку
--> Дослідження
Рубрика
- Назва:
- Дослідження
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1
Книга
Управління якістю харчових продуктів: словник, для студентів спец.: 181 Харчові технології
Левада, 2024 г.
ISBN 978-617-8070-69-4
Управління якістю харчових продуктів: словник, для студентів спец.: 181 Харчові технології
Левада, 2024 г.
ISBN 978-617-8070-69-4
Книга
Фармацевтическая броматология: учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
НФаУ, 2014 г.
ISBN 978-966-615-449-4
Фармацевтическая броматология: учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
НФаУ, 2014 г.
ISBN 978-966-615-449-4
Книга
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3
Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3
Книга
Ростовський, В. С.
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 966-351-080-3
Ростовський, В. С.
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 966-351-080-3
Книга
Смоляр Володимир Іванович
Харчова експертиза: Навчальний посібник
Здоров'я, 2005 г.
ISBN 5-311-01375-3
Смоляр Володимир Іванович
Харчова експертиза: Навчальний посібник
Здоров'я, 2005 г.
ISBN 5-311-01375-3
Книга
Мельник, Оксана Петрівна
Харчова токсикологія: навч. посіб.
Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-641-1
Мельник, Оксана Петрівна
Харчова токсикологія: навч. посіб.
Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-641-1
Книга
Харчова хімія: індивідуальні завдання для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Харчова хімія: індивідуальні завдання для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчова хімія: лабор. практ. для студ. напр. підг. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Харчова хімія: лабор. практ. для студ. напр. підг. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Назаренко Наталія Володимирівна
Харчова хімія: лабораторний практикум
ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2009 г.
ISBN відсутній
Назаренко Наталія Володимирівна
Харчова хімія: лабораторний практикум
ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних занять для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних занять для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт, тестові завдання та завдання для самостійної роботи студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2016 г.
ISBN відсутній
Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт, тестові завдання та завдання для самостійної роботи студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2016 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт, тестові завдання та завдання до самостійної роботи студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 6.051701 "Харчові...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2016 г.
ISBN відсутній
Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт, тестові завдання та завдання до самостійної роботи студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 6.051701 "Харчові...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2016 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчова хімія: метод. вказівки та індивід. завдання для самост. роботи студ. товарознавчо-комерц. ф-ту
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Харчова хімія: метод. вказівки та індивід. завдання для самост. роботи студ. товарознавчо-комерц. ф-ту
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчова хімія: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023 г.
ISBN відсутній
Харчова хімія: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-263-3
Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-263-3
Книга
Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспектива розвитку: збірник тез Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Полтава, 17-18 грудня 2015 р.
ПУЕТ, 2016 г.
ISBN 978-966-184-224-2
Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспектива розвитку: збірник тез Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Полтава, 17-18 грудня 2015 р.
ПУЕТ, 2016 г.
ISBN 978-966-184-224-2
Книга
Колтунов, Віктор Андрійович
Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби: підручник
ISBN 978-966-629-665-1
Колтунов, Віктор Андрійович
Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби: підручник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.ISBN 978-966-629-665-1