Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження

Рубрики
--> Дослідження

Рубрика

Назва:
 
Дослідження  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | вперед >>
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2


Управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1


Управління якістю харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю харчових продуктів: словник, для студентів спец.: 181 Харчові технології
Левада, 2024 г.
ISBN 978-617-8070-69-4


Учебник пищевой санитарии
Недоступно
 0 из 1
Книга

Учебник пищевой санитарии
Биомедгиз, Биомедгиз, 1934 г.
ISBN відсутній


Фармацевтическая броматология
Недоступно
 0 из 1
Книга

Фармацевтическая броматология: учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
НФаУ, 2014 г.
ISBN 978-966-615-449-4


Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-05-3


Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ростовський, В. С.
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв: підруч. для студентів ВНЗ
Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 966-351-080-3


Харчова біотехнологія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова біотехнологія: підручник
Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7320-31-8


Харчова експертиза
Недоступно
 0 из 1
Книга
Смоляр Володимир Іванович
Харчова експертиза: Навчальний посібник
Здоров'я, 2005 г.
ISBN 5-311-01375-3


Харчова токсикологія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Мельник, Оксана Петрівна
Харчова токсикологія: навч. посіб.
Олді+, 2022 г.
ISBN 978-966-289-641-1


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: індивідуальні завдання для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: лабор. практ. для студ. напр. підг. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Назаренко Наталія Володимирівна
Харчова хімія: лабораторний практикум
ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2009 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів товарознавчо-комерц. ф-ту напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних занять для студ. товарознавчо-комерц. ф-ту
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт, тестові завдання та завдання для самостійної роботи студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 6.030510...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2016 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт, тестові завдання та завдання до самостійної роботи студентів ден. та заоч. форм навчання напряму підгот. 6.051701 "Харчові...
Вид-во Львівської комерційної академії, 2016 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: метод. вказівки та індивід. завдання для самост. роботи студ. товарознавчо-комерц. ф-ту
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023 г.
ISBN відсутній


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чигвінцева, О. П.
Харчова хімія: навч. посіб.
Принтхаус "Римм", 2014 г.
ISBN 978-966-97420-5-6


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чигвінцева, О. П.
Харчова хімія: навч. посіб.
Принтхаус "Римм", 2015 г.
ISBN 978-617-7244-06-5


Харчова хімія
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-351-387-4


Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів: навч. посіб.
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-263-3


Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспектива розвитку
Недоступно
 0 из 1
Книга

Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспектива розвитку: збірник тез Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Полтава, 17-18 грудня 2015 р.
ПУЕТ, 2016 г.
ISBN 978-966-184-224-2


Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби
Недоступно
 0 из 1
Книга
Колтунов, Віктор Андрійович
Харчові продукти. Фрукти, ягоди, овочі, гриби: підручник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-665-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025