Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | вперед >>
Технологія гранульованих напівфабрикатів для солодких страв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мороз, Оксана Володимирівна
Технологія гранульованих напівфабрикатів для солодких страв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабадош Ганна Олександрівна
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Книга
Слободнюк, Руслан Євгенійович
Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю: монографія
Середняк Т. К., 2016 г.
ISBN 978-617-7373-82-6


Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бакіров, Мюшфік Панах Огли
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль-функціональний полі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоваров Євген Павлович
Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль-функціональний полі...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Степанова, Тетяна Михайлівна
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гавриш Андрій Володимирович
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інул...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Балабай, Катерина Сергіївна
Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інул...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волошин Павло Валентинович
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Серік Максим Леонідович
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Городиська, Олена Володимирівна
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шкляєв, Олексій Миколайович
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хаустова, Тетяна Миколаївна
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової при...: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія маффінів оздоровчого призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Технологія маффінів оздоровчого призначення: монографія
Технологічний Центр, 2015 г.
ISBN 978-966-97466-5-8


Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та буряк...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Касабова, Катерина Рубенівна
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та буряк...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрижак Світлана Григорівна
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025