Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | вперед >>
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ящук Надія Олександрівна
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук, 06.01.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологічні властивості картоплі залежно від сорту, умов вирощування та зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Войцешина Наталія Іванівна
Технологічні властивості картоплі залежно від сорту, умов вирощування та зберігання: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук, 05.18.03
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовц...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тарасенко, Віра Григорівна
Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовц...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія B-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Деркач Ірина Валеріївна
Технологія B-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабіров, Олександр Володимирович
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колісниченко Тетяна Олександрівна
Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія гранулювання кормових сумішей на основі пшеничних висівок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Почеп, Володимир Анатолійович
Технологія гранулювання кормових сумішей на основі пшеничних висівок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабадош Ганна Олександрівна
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль-функціональний полі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоваров Євген Павлович
Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль-функціональний полі...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гавриш Андрій Володимирович
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вашека, Оксана Миколаївна
Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волошин Павло Валентинович
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Супрун-Крестова Олена Юріївна
Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрижак Світлана Григорівна
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Івашина Лілія Леонідівна
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ебралідзе Іраклій Іраклійович
Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.06
Штрих, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кандалей Ольга Валентинівна
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кайнаш Алла Петрівна
Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Медведовський Яків Семенович
Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Никифоров, Радіон Петрович
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх вик...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
М'ячикова Ніна Іванівна
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх вик...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотухіна Інна Василівна
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія одержання висококонцентрованих фосфоліпідів соняшникової олії
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кобзар Марина Василівна
Технологія одержання висококонцентрованих фосфоліпідів соняшникової олії: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025