Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | вперед >>
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринченко Ольга Олексіївна
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко, Микола Павлович
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капліна Тетяна Вікторівна
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямуван...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євлаш Вікторія Владленівна
Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямуван...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоваров, Євген Павлович
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Головко, Тетяна Миколаївна
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мі...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням нано...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Цихановська, Ірина Василівна
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням нано...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ленерт, Світлана Олександрівна
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст фруктів та овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст фруктів та овочів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білецька, Яна Олександрівна
Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Потапов Володимир Олексійович
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Валентина Олексіївна
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мардар, Марина Ромиківна
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025