Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
К списку авторов
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Гринченко Ольга Олексіївна
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Гринченко Ольга Олексіївна
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Головко, Микола Павлович
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Головко, Микола Павлович
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з викор...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Капліна Тетяна Вікторівна
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Капліна Тетяна Вікторівна
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Євлаш Вікторія Владленівна
Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямуван...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Євлаш Вікторія Владленівна
Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямуван...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пивоваров, Євген Павлович
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Пивоваров, Євген Павлович
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Золотухіна, Інна Василівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білк...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Головко, Тетяна Миколаївна
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мі...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Головко, Тетяна Миколаївна
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мі...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Цихановська, Ірина Василівна
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням нано...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Цихановська, Ірина Василівна
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням нано...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ленерт, Світлана Олександрівна
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Ленерт, Світлана Олександрівна
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст фруктів та овочів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Наукове обґрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст фруктів та овочів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Білецька, Яна Олександрівна
Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Білецька, Яна Олександрівна
Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого м...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.15
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Потапов Володимир Олексійович
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Потапов Володимир Олексійович
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Коваленко Валентина Олексіївна
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Коваленко Валентина Олексіївна
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мардар, Марина Ромиківна
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Мардар, Марина Ромиківна
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній