Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння

Рубрика

Назва:
 
Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3
Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабадаш, Наталія Іванівна
Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Березка, Тетяна Олександрівна
Удосконалення технології високостійкого пива з використанням антиоксидантів з рослинної сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології вівсяного солоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мукоїд, Роман Миколайович
Удосконалення технології вівсяного солоду: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Науменко Ксенія Андріївна
Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології зберігання цукрових буряків шляхом застосування ефективних дезінфектантів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Касян, Ірина Миколаївна
Удосконалення технології зберігання цукрових буряків шляхом застосування ефективних дезінфектантів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Древова, Світлана Сергіївна
Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олійник, Світлана Іванівна
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Геок, Вікторія Миколаївна
Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідк...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бабич Ірина Михайлівна
Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідк...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Молодницька, Олена Миколаївна
Удосконалення технології очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Братюк, Дмитро Володимирович
Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романченко, Наталія Миколаївна
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Побережець, Віктор Іванович
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тенетка, Аліна Іванівна
Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сичова, Олена Вікторівна
Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зуб, Наталія Олегівна
Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології спиртової бражки з жита
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Процан, Наталія Вікторівна
Удосконалення технології спиртової бражки з жита: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Щербина, Віта Анатоліївна
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тринкаль, Ольга Валентинівна
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Циганкова, Олена Вікторівна
Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Григоренко Наталія Олександрівна
Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дулька, Ольга Степанівна
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткаченко Дмитро Павлович
Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировин...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Єрмолін Дмитро Володимирович
Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировин...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петруша, Оксана Олександрівна
Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025