Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
К списку авторов
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Жеребкін, Максим Васильович
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідв...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Жеребкін, Максим Васильович
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідв...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пак Андрій Олегович
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Пак Андрій Олегович
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Северин, Олексій Анатолійович
Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автоном...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Северин, Олексій Анатолійович
Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автоном...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Загорулько Олексій Євгенович
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоп...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Загорулько Олексій Євгенович
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоп...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Галясний, Іван Володимирович
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Галясний, Іван Володимирович
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Черевична Наталія Іванівна
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Черевична Наталія Іванівна
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Горяйнова Юлія Артурівна
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Горяйнова Юлія Артурівна
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Крилова Людмила В'ячеславівна
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Крилова Людмила В'ячеславівна
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Цуканова, Олена Сергіївна
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробно...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Цуканова, Олена Сергіївна
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробно...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Запаренко, Ганна Володимирівна
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Запаренко, Ганна Володимирівна
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Теймурова Анжеліка Тагирівна
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Теймурова Анжеліка Тагирівна
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Розробка технологій плавлених сирних продуктів і друбнодисперсних ароматичних добавок з використа...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Розробка технологій плавлених сирних продуктів і друбнодисперсних ароматичних добавок з використа...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гасай, Євгенія Леонідівна
Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Гасай, Євгенія Леонідівна
Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
Системне забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб'єктів підприємницької діяльн...: кол. моногр.
Іванченко І. С., 2020 г.
ISBN 978-966-405-510-6
Системне забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб'єктів підприємницької діяльн...: кол. моногр.
Іванченко І. С., 2020 г.
ISBN 978-966-405-510-6
Книга
Руденко Світлана Миколаївна
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства: монографія
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-253-2
Руденко Світлана Миколаївна
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства: монографія
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-253-2
Автореферат/Дисертація
Білоус, Вікторія Іванівна
Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманих низькотемпературним безрозсільним с...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Білоус, Вікторія Іванівна
Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманих низькотемпературним безрозсільним с...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Щербакова Тетяна Віталіївна
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Щербакова Тетяна Віталіївна
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Красноусов, Андрій Володимирович
Стратегічне управління витратами підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Красноусов, Андрій Володимирович
Стратегічне управління витратами підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Гуржій, Наталія Григорівна
Стратегічне управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Гуржій, Наталія Григорівна
Стратегічне управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній