Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | вперед >>
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідв...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жеребкін, Максим Васильович
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідв...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пак Андрій Олегович
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автоном...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Северин, Олексій Анатолійович
Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автоном...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоп...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Загорулько Олексій Євгенович
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоп...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Галясний, Іван Володимирович
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Черевична Наталія Іванівна
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горяйнова Юлія Артурівна
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крилова Людмила В'ячеславівна
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробно...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Цуканова, Олена Сергіївна
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробно...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Запаренко, Ганна Володимирівна
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Теймурова Анжеліка Тагирівна
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій плавлених сирних продуктів і друбнодисперсних ароматичних добавок з використа...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Розробка технологій плавлених сирних продуктів і друбнодисперсних ароматичних добавок з використа...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гасай, Євгенія Леонідівна
Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Системне забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб'єктів підприємницької діяльн...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Системне забезпечення економічної активності та сталого розвитку суб'єктів підприємницької діяльн...: кол. моногр.
Іванченко І. С., 2020 г.
ISBN 978-966-405-510-6


Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Руденко Світлана Миколаївна
Специфіка термінотворення в українській підмові ресторанного господарства: монографія
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-253-2


Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманих низькотемпературним безрозсільним с...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білоус, Вікторія Іванівна
Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманих низькотемпературним безрозсільним с...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Щербакова Тетяна Віталіївна
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Стратегічне управління витратами підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Красноусов, Андрій Володимирович
Стратегічне управління витратами підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Стратегічне управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гуржій, Наталія Григорівна
Стратегічне управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025