Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

К списку авторов

Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | вперед >>
Оцінка ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Борисова Оксана Василівна
Оцінка ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Оцінка ефективності господарської діяльності підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гайдар Наталія Олександрівна
Оцінка ефективності господарської діяльності підприємств роздрібної торгівлі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Івашина Лілія Леонідівна
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Балацька Наталя Юріївна
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадіційної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Теймурова Анжеліка Тагирівна
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Оцінка ліквідності та платоспроможності підприємств роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Смірнова Поліна Василівна
Оцінка ліквідності та платоспроможності підприємств роздрібної торгівлі: 08.00.04, автореф. дис. ... канд. екон. наук
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Щербакова Тетяна Віталіївна
Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чеканов Микола Анатолійович
Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Облік фінансових результатів в інформаційній системі управління (на матеріалах підприємств рестор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гладій Ірина Олександрівна
Облік фінансових результатів в інформаційній системі управління (на матеріалах підприємств рестор...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Облік, аудит і аналіз нематеріальних активів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Польова Тетяна Володимирівна
Облік, аудит і аналіз нематеріальних активів: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.04
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодово...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пак Аліна Володимирівна
Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодово...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Оцінка ефективності товароруху на підприємствах роздрібної торгівлі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Столярчук Ганна Володимирівна
Оцінка ефективності товароруху на підприємствах роздрібної торгівлі: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Червоний Віталій Миколайович
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Валевська Людмила Олександрівна
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дмитревський Дмитро В'ячеславович
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рудавська Марія Володимирівна
Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабадош Ганна Олександрівна
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гавриш Андрій Володимирович
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лисиця Олексій Юрійович
Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Золотухіна Інна Василівна
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025