Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продуктів харчування

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продуктів харчування

Рубрика

Назва:
 
Технологія продуктів харчування  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | вперед >>
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чуйко Андрій Миколайович
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полякова Алла Веніамінівна
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ножечкіна Галина Миколаївна
Дослідження складу та якості молока і його раціональе використання у виробництві м'яких та розсол...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієт...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дорохович Вікторія Віталіївна
Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієт...: автореф. дис. ... д-ра техн. ун-т, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гринченко Ольга Олексіївна
Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капліна Тетяна Вікторівна
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоваров, Євген Павлович
Наукове обґрунтування технології структурованої харчової продукції методом іонотропного гелеутвор...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Добробабіна Любов Борисівна
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дідух Наталія Андріївна
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Горяйнова Юлія Артурівна
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Наталія Олександрівна
Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Асауляк Альона Василівна
Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крилова Людмила В'ячеславівна
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колеснікова Марина Борисівна
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.16
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Декуша Ганна Валеріївна
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондарчук Зоя Вікторівна
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Теймурова Анжеліка Тагирівна
Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабіров, Олександр Володимирович
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Колісниченко Тетяна Олександрівна
Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сабадош Ганна Олександрівна
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль-функціональний полі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пивоваров Євген Павлович
Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль-функціональний полі...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гавриш Андрій Володимирович
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Волошин Павло Валентинович
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрижак Світлана Григорівна
Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025